понедељак, 25. март 2013.

HOTEL HELVECIA 3/3

Ponedeljak.Ponekad je samo to dovoljno reci.Prve asocijacije na tu rec su : umor,nenaspavanost,nedostaje nam vikend i lencarenje ili putovanje.Zasto je ustvari taj dan toliko omrazen?Kazu da je ponedeljak poput infekcije čiji se najgori simptomi ispoljavaju još u nedelju uveče, a  možda nas ustvari više opseda ta nedelja, jer znate kako kažu – išćčekivanje kazne je gore nego sama kazna.Da li je i za vas ponedeljak svojevrsni dan mrmota ili imate taj luksuz i privilegiju da ga jednostavno prespavate?A mozda za vas to nema nikakav znacaj i  ponedeljak vam je kao i svaki drugi dan?Ukoliko spadate u ovu prvu grupu ljudi na koje odredjeni dan ima uticaja samo zato sto je prvi ili poslednji u nedelji ( slicno meteoropatama ) evo par saveta da se ponedeljak ,kao gorka pilula , sto bezbolnije proguta .Obucite se sto udobnije,ogrnite dobrim raspolozenjem,pustite muziku sto glasnije mozete ( prethodno najavite komsijama da vam je to deo terapije ) i kao u americkim filmovima drzite u ruci cetku za kosu umesto mikrofona i zaplesite po parketu.Zatim drmnite jednu domacu ljutu ( ali samo jednu ) i to sve u medicinske svrhe , zbog cirkulacije svakako.A na repertoaru mogu biti Goblini koji kazu da daju 2 ponedeljka za jednu sredu ili Boris Novkovic koji takodje Mrzi ponedeljak.A ako nista od ovoga ne upali - uclanite se u fejsbuk grupu Mrzim ponedeljak pa hejtujte do mile volje.Pomaze,garant!
A moje druzenje u hotelu Helvecia nije bilo u ponedeljak,vec u utorak.A kako ne biste imali trauma od prvog radnog dana predlazem , ukoliko vam vreme to dozvoljava naravno , da se sa osobljem ovog hotela dogovorite o produzenom romanticnom vikendu za dvoje kojeg oni imaju vec u svojoj ponudi.Takodje ukoliko zelite da zabelezite sve divne trenutke provedene zajedno potrazite i Milana iz  Foto Video M studia koji ce svojim umecem doprineti da lepi trenuci ostanu zauvek zabelezeni.














                                 SUKNJA - ALLEGRA
                                 KOSULJA - NIJE BRENDIRANA
                                 CIPELE - STRADIVARIUS
                                 TORBA - VINTAGE

32 коментара:

  1. Анониман25. март 2013. 12:26

    Ja sam jedna od onih koje ni neznaju koji je dan danas :). Ali znam šta mi se sviđa, a to su ove divne slike i prekrasna žena na njima.
    Sretan ponedeljak!

    ОдговориИзбриши
  2. Predivno! Svidja mi se outfit, mozda bi ja malo manje narukvica, ali u svakom slucaju je divno! :)

    A sto se tice ponedeljka...uhhh....tu sam pravi Garfild - 'mrzim ponedeljak'

    My Blog: http://girlfromnk.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Very elegant and I like that skirt. Have a nice monday.

    http://www.fashiondenis.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман25. март 2013. 14:30

    prekrasana si , ias odlicnu figuru . vezbas li ? kako se hranis ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala...ja bih dosta toga menjala na svojoj figuri...Nazalost,trenutno ne vezbam,nemam jednostavno vremena a planiram,sto se tice ishrane nazalost jedem sta stignem ali ono sto je mozda dobro - ne jedem kolicinski puno i obavezno doruckujem.Imam potrebu za jelom samo do 15,16 h ...posle toga apsolutno nisam gladna.Kao klinka nisam doruckovala pa mi je konstantno padao nivo secera u krvi zbog gladi pa sam umela da preteram posle podne sa slatkisima.To je jedna od najvecih gresaka koju mladi prave.Znaci dorucak pod obavezno

      Избриши
  5. Savrsena si na 5.fotografiji.Bravo.

    ОдговориИзбриши
  6. Hi this is a lovely blog honey I think we should follow on GFC and Bloglovin? what do you think?
    let me know I'll follow back for sure
    New post is up on my blog you should have a look :)
    oxoxoxo
    Marie

    ОдговориИзбриши
  7. follow you back :) also on bloglovin?
    let me know I'll follow back for sure
    New post is up on my blog you should have a look :)
    oxoxoxo
    Marie

    ОдговориИзбриши
  8. Kako si samo divna, slazem se da si jako zgodna, i stvarno zracis nekom pozitivnom energijom. Mrzim ponedjeljak i tacka. ;)

    ОдговориИзбриши
  9. Veoma, veoma elegantno. Ove mi se mozda i najvise svidjaju iz ovog, da tako kazem, serijala mada si mozda malcice preozbiljna za svoje godine, ne mi slim bukvalno ali ta garderoba te cini lepom, zgodnom i elegantnom ali mozda malcice starijom. Volela bi da te vidim u nekom casual leprsavom izdanju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se apsolutno! I ja sam pomislila pre neki dan da sam malo preterala sa ovakvim kombinacijama pa sam zato spremila neke potpuno lezerne kombinacije i vec u sredu izbacujem prvu...pozzz

      Избриши
    2. Ovo je veoma lepo, damski i odlična inspiracija za posao. Ali može i malo tih ležernih tj. ja najviše volim kad se miksuje :-)

      Избриши
  10. Анониман25. март 2013. 23:05

    u pravi si,mrzim ponedeljak...a sto se tice fotografija,sve je bolje i bolje...super si,samo tako nastavi..

    ОдговориИзбриши
  11. Great stuff! Love your blog and wil definitely keep on coming!
    Come by and hopefully if you like mine too we can follow each other :D!

    Hope to see you soon!
    xx

    ОдговориИзбриши
  12. Vrhunska elegancija! Izgledaš perfektno u ovome, mada bih se i ja složila sa ostalima da ovu sjajnu kombinaciju sačuvaš negde, pa za nekih desetak godina... Kad i ja ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se i ja ali i ovo je bila takva lokacija koja je zahtevala nesto ovako...pozzz Jeco!

      Избриши
  13. Анониман27. март 2013. 01:35

    Great photos!

    www.deluxefashionista.com

    ОдговориИзбриши
  14. Odlicne slike, i svidja mi se kombinacija :)

    http://teodoramiljak.blogspot.fr/

    ОдговориИзбриши